Vero Curtains
dress up Your window

Logo Vero Curtains

 

Onze uitdaging: uw kantoor en uw woning stijlvol aankleden.

 

Onze troeven

 

Advies op maat

Bij Vero Curtains krijgt u altijd gepersonaliseerd advies op maat. Wij komen aan huis wanneer het u past, ook 's avonds of in het weekend.

Keuze

Uw smaak is onze missie. Wij bieden een brede waaier aan mogelijkheden, stoffen, houtsoorten en kunststof voor uw raamdecoratie.

Trendy

We plaatsen vouwgordijnen op maat en elektrische rolgordijnen in trendy kleuren. U kan bij ons ook terecht voor kleuradvies.

Comfort

Indien gewenst verzorgen wij uw raamdecoratie van de eerste tot de laatste stap, van de opmeting tot de plaatsing door een vakman.

Vertrouwen

De plaatsing gebeurt door een vast team op het afgesproken tijdstip, altijd in aanwezigheid van de zaakvoerder. Handige Harry in huis? Dan kan u de plaatsing zelf verzorgen.

Garantie

Bij ons krijg je 2 jaar garantie op alle raamdecoratie. Op de vouwgordijnen krijg je zelfs een uitgebreide garantie van 10 jaar!

Enkele getuigenissen

 

In onze nieuwe toonzaal werkte ik al een tijdje met de zon in mijn ogen. Zonnewering, ik wist niet direct waar ik daarvoor terecht kon. Via een aanbeveling kwam ik bij Vero Curtains terecht.


Veronique kwam dezelfde week nog opmeten en we hadden een hele leuke babbel. Enkele dagen nadien had ik de offerte al in mijn mailbox. Ik heb niet geaarzeld om de bestelling bij Vero Curtains te plaatsen.

 

Veronique kwam ook mee voor de plaatsing zodat ze zeker was dat alles in orde was. De jaloezieën op maat pasten perfect!


Ik kan haar werk alleen maar aanbevelen. Zij is alle vertrouwen waard voor gordijnen op maat!


Ann Moens-De Brucker
Moens Natuursteen, Erpe-Mere

Wij hadden in onze woonkamer en leefkeuken echt versleten rolgordijnen aan de ramen hangen. We wisten wel dat we iets anders wilden, maar we wisten niet hoe we onze ramen stijlvol zouden aankleden. Via via had ik gehoord van Vero Curtains, raamdecoratie uit Meise.


Veronique kwam bij ons ter plaatse in Merchtem, nam de maten en adviseerde ons. Wij kozen voor zwarte houten jaloezieën. Die filteren het licht en als je volledige privacy wenst, dan draai je de lamellen dicht.

 

Wij zijn heel tevreden over het resultaat. De houten lamellen zijn erg decoratief en geven qua gezelligheid een meerwaarde aan onze woning. De plaatsing gebeurde op het afgesproken tijdstip.


Anja van Hoeymissen en Stijn Van Lier
Stijn Van Lier Catering, Merchtem

Ik deed beroep op Vero Curtains voor advies i.v.m. het aankleden van mijn nieuw kantoor en mijn woning te Mechelen. Voor beiden koos ik voor de plaatsing van vouwgordijnen en houten jaloezieën.


Voor mijn kantoor zorgde Vero Curtains voor op maat gemaakte houten jaloezieën. Deze filteren de lichtinval en zorgen voor een aangename werkomgeving.

 

Voor mijn woonkamer koos ik witte vouwgordijnen die zorgen voor een knusse en cosy sfeer. Ik combineerde ze met zwarte jaloezieën in de kleur van de ramen.


Anne Smets, professional business coach
Mechelen

 

Ik leerde Veronique kennen op een netwerk event. Ik bezocht haar woning die ook een showroom is van gordijnen, lamellen, jaloezieën en meer.

 

Bij een bezoek van Veronique aan ons huis in Leuven voelde ze ons goed aan en overtuigde ze ons.


Op het afgesproken tijdstip kreeg alles zijn plaats: de vouwgordijnen, de lamellen, de jaloezieën, de vliegenramen en ook nog bevestigingen voor schilderijen. Alles kwam mooi uit tot in de kleinste details.


Ik schreeuw het van de daken, voor gordijnen, professioneel, stijlvol, aan een scherpe prijs en met superservice moet je bij Vero Curtains zijn. Maak van mijn thuis gerust jouw showroom in Leuven Veronique, dat verdien je dubbel en dik.


Tinne Delepeleire en Dieter Dehaes
Immowonen, Heverlee-Leuven

Voor onze gerenoveerde woning te Nossegem heeft Vero Curtains gordijnen geïnstalleerd om de kinder- en slaapkamers te verduisteren. Voorafgaand, op een zaterdagochtend, kwam Veronique opmeten en heeft ze een vrijblijvende een offerte gemaakt.

 

Voor de leefkeuken kozen we aluminium jaloezieën die mooi in het frame van het raam op maat gemaakt zijn. Ons huis is nu gezellig aangekleed. Wij bevelen Vero Curtains uit Meise van harte aan!


Lies Wouters, project manager
nossegem

Als advocaat te Wemmel leg ik zelf steeds de nadruk op planning, communicatie en kennis. Enkel zo kan een juridische geschil succesvol worden afgehandeld.

 

Zo gaat ook Vero Curtains uit Meise te werk. Met haar jarenlange ervaring en kennis heeft Véronique ons perfect kunnen adviseren.

 

Vervolgens wordt er ook nog eens vlot gecommuniceerd en kon alles snel en mooi geplaatst worden. To the point, zoals ik ook graag mijn dossiers behandel.

 

Eva Vandendriessche, advocaat
Wemmel

 

In 2015 kocht ik een huis in Londerzeel Sint-Jozef. In de slaapkamers heb ik het graag donker om goed te kunnen slapen.

 

Op aanraden van Vero Curtains koos ik voor het Easy clicksysteem met een verduisterend duette-gordijn dat schroefloos werd geplaatst. Het duette-gordijn is lichtwerend, isolerend en geluidswerend.

 

Bedankt Veronique voor uw uitstekend advies aan huis in Londerzeel!

 

Gerrit Verlinden, Londerzeel

Wij zijn zeer tevreden over de gehele lijn. Wij hebben vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en muggenramen gekocht en er viel niets op aan te merken.

 

We kregen kwaliteitsvol kleuradvies op maat en de plaatsing was professioneel. Het resultaat past perfect in decoratie van onze woning in Nossegem.

 

Bas Blockmans
Bastiaanimage, Fotograaf, Nossegem

Veronique hielp ons fantastisch in onze zoektocht voor ons huis in Grimbergen naar het perfect gordijn dat ook kan dienen als beamer-scherm.

 

Voor de andere ramen kozen we voor rustgevende Japanse wanden in dezelfde kleur, de ideale match. Wij zijn alvast super enthousiast!

 

Bedankt Vero Curtains!

 

Riet Vermeir
familie Cloet, Grimbergen